What would you like to find?

Onda CoolWaves

Представяме ви Onda Coolwaves – революционна процедура, която предлага ефективни и неинвазивни решения за топене на мазнини и стягане на кожата.

Топене на мазнини

Досадни мазнини, които не се отказват, въпреки че правите всичко възможно? Нашето лечение с Onda Coolwaves може да помогне. С помощта на напреднала технология, Onda Coolwaves насочва и унищожава мазнинните клетки в определени части на тялото ви. Това лечение е перфектно за хора, които искат да се отърват от нежеланите мазнини, без да се подлагат на инвазивни процедури. С Onda Coolwaves можете да постигнете по-контурно и тонизирано тяло, без да има нужда от чакане.

Стягане на кожата

С нарастване на възрастта, кожата ни губи еластичността си и става плътна, което води до бръчки и овисване. Ако търсите неинвазивно решение за затегняване и стягане на кожата, Onda Coolwaves е отговорът. Нашата процедура използва радиочестотни вълни, за да стимулира производството на колаген и да стегне кожата ви. Това води до по-младежки и освежен вид на кожата. Onda Coolwaves е безопасно и ефективно за всички типове кожа, което го прави перфектен избор за хора, които искат да подобрят кожата си, без да прекъсват ежедневните си занимания.

В Capital Rituals, целта ни е да ви помогнем да постигнете целите си за тяло и кожа, без нуждата от инвазивни процедури. Нашите обучени професионалисти са посветени на предоставяне на комфортно и безопасно изживяване, като постигат видими резултати. Свържете се с нас днес, за да запазите час за лечение с Onda Coolwaves и да започнете вашето пътешествие към по-здравословно и по-щастливо ежедневие.

Най-висококачествената техника

Машината Onda Cool Waves използва уникален и иновативен подход за извайване на тялото и стягане на кожате. Onda Cool Waves използва мощността на радиочестотните вълни за селективно подсилване и загряване на конкретни слоеве на кожата, което води до разграждане на мазнините и стимулиране на производството на колаген.

За разлика от традиционните липосукции или хирургични процедури, технологията на Onda Cool Waves е неинвазивна, което означава, че не е нужно да се правят разрези или да се прилага анестезия. Това го прави безопасен и удобен вариант за клиенти, които искат да подобрят линията на тялото си и тонуса на кожата си, без рисковете и усложненията, свързани с хирургията.

Машината Onda Cool Waves е също толкова универсална и може да се използва за подобрение на различни зони на тялото, включително корема, бедрата, ръцете и задните части. Тя също е ефективна за лечение на целулит и обвиснала кожа, които са често срещани проблеми за много хора.

Работно време

Понеделник
8:00-20:00
Вторник
8:00-20:00
Сряда
8:00-20:00
Четвъртък
8:00-20:00
Петък
8:00-20:00
Събота
неработен
Неделя
неработен

Резултати

Ползи

Ускорено възстановяване на тялото след раждане
Подготовка за сватба или специално събитие
Контуриране на тялото и стягане на кожата
Намалява на мазнините и целулита в тялото

За най-добри резултати препоръчваме Onda Coolwaves & Лимфен Дренаж

В комбинация с апарат за отслабване Onda Coolwaves, могат да се постигнат забележителни резултати за отслабване. Третиране на мастните натрупвания с Onda Coolwaves- революционен апарат за топене на мазнини и стягане на кожата от най-ново поколение. След което препоръчваме 30” лимфен дренаж за по-добра циркулация и отвеждане на отпадъчните вещества от организма. Резултатите са видими още след първата процедура. Комбинацията Onda + лимфен дренаж се препоръчва да се направи 2-4 пъти, а честотата на процедурите е веднъж на 25 дни.

Цени

1 Зона топене на мазнини и масни натрупвания (20 х 20)
10 мин
150 лв
Карта 10 зони (20 х 20) + 1 Зона безплатно
10 мин
1500 лв
Карта 20 зони (20 х 20) - на цената на 18 зони
10 мин
2700 лв
1 Зона стягане на отпусната кожа (20 х 20)
10 мин
140 лв
Карта 10 зони (20 х 20) + 1 Зона безплатно
10 мин
1400 лв
Карта 20 зони (20 х 20) - на цената на 18 зони
10 мин
2520 лв
Onda 2 зони + лимфен дренаж 30 мин
50 мин
330 лв
Onda 4 зони + лимфен дренаж 30 мин
70 мин
620 лв
Onda 6 зони + лимфен дренаж 60 мин
90 мин
950 лв
Onda 8 зони + лимфен дренаж 60 мин
120 мин
1120 лв

Често задавани въпроси

Coolwaves ™ е едиствената система в света, която чрез своите микровълни разрушава структурата на мастните клетки. След третиране на зона от тялото с апарата можете да наблюдавате следните ефекти:

 • Намаляване на локализираните мастни отлагания по безопасен, ефективен и неинвазивен начин;
 • Намаляване на обиколките от 1 до 3 см още след първата процедура;
 • Елиминиране на целулита, т.нар.”портокалова кожа”, изглаждане на повърхностния слой на дермата;
 • Метаболитни промени на адипоцита, предизвикващи отделянето на голямо количество унищожени липиди;
 • Coolvawes™ индуцират незабавно свиване на колагеновите влакна в дермата и стимулират производството на нов колаген, което прави тъканта по-компактна и тонизирана. Топлината, произведена от Coolwaves ™ в дермата води до незабавно свиване на колагена, стимулация и производство на нов колаген, както и последващо стягане на кожата;
 • Елиминиране на липидите чрез лимфната, а след това и от отделителната система

Процедурата е напълно безболезнена и приятна за пациента. Терапевтът работи със съответния накрайник на апарата- за елиминиране на мастните натрупвания или за стягане на кожата. Усеща се леко затопляне върху най-горния слой на дермата, докато микровълните работят върху моделирането на Вашето тяло. Onda CoolWaves e интелигентно устройство, което включва висококачествена система за охлаждане на кожата. Балансирането на излъчената топлина запазва дермата и осигурява пълен комфорт на пациента, като същевременно елиминира рисковете, зачервяването и страничните ефекти.

Ефект върху третираната зона се наблюдава още след първата процедура. Разликата в сантиметрите е минус 1 до 3 см. Пълният резултат се наблюдава 30 дни след процедурата. За максимален резултат и свалени сантиметри от обиколките на ръце, корем, паласки, вътрешни бедра, бричове, седалище, прасци, се препоръчват между 8 и 10 процедури на всяка от съответните зони.

Добре е да се храните на малки порции 4-5 пъти на ден със здравословна храна. Движение всеки ден. Приемането на 2-3 литра вода на ден улеснява изтичането на интерстициални течности от Вашето тяло.  Процедурите с апарат OndaCoolWaves успешно се комбинират с апарат за лимфен дренаж BTL-6000 Lymphastim, което ще доведе до по-ефективното извеждане на втечнената мастна тъкан от тялото.

Само при нас в Capital Rituals зоната, която третираме е с размер 20 см х 20 см

Цена: 150 лв

Пример:

 • Корем е приблизително 2 зони (лява и дясна част).
 • Паласки 2 зони (лява и дясна)
 • Седалище 2 зони 
 • Вътрешни бедра 2 зони (на двата крака)
 • Брич 2 зони (на двата крака)
 • Ръце 2 зони 
 • Прасци 2 зони

По време на едно посещение в салон Capital Rituals Вие можете да третирате до 8 зони едновременно с революционната технология за отслабване Onda CoolWaves.

Възползвайте се от нашите промоционални пакетни предложения:

Третиране на мастни депа

 • Карта за 10 бр зони 20 cm x 20 cm – получавате 1 зона безплатно  (11 зони на цената на 10 зони)

Цена: 1500 лв

 • Карта за 20 бр зони 20 cm x 20 cm – 3 зони безплатно (23 зони на цената на 20 зони)

Цена: 3000 лв

Стягане на кожата

 • Карта за 10 бр зони 20 cm x 20 cm – получавате 1 зона безплатно (11 зони на цената на 10 зони)

Цена: 1400лв

 • Карта за 20 бр зони 20 cm x 20 cm – 3 зони безплатно (23 зони на цената на 20 зони)

Цена: 2800лв

Попитайте Вашия терапевт за подходящия брой третиране на зона, според нуждите на Вашето тяло. Също така за възможните комбинации от процедури: третиране на мастни депа+стягане на кожа, Onda CoolWaves+ лимфен дренаж BTL-6000 Lymphastim

При терапия за разбиване на мастни клетки, процедурите се препоръчват да се правят през 25-30 дни. При терапия за стягане на кожата процедурите се извършват на интервал 20-25 дни.

Когато сте постигнали задоволителен резултат, можете да правите поддържащи процедури през интервал от 60 дни.

В апарат Onda е интегрирана технология за охлаждане, която помага да се предотврати увреждане на повърхностните слоеве на кожата. Рискът от незначителни странични ефекти като прегряване или изгаряне е много по-малък в сравнение с други подобни лечения, чрез вградената система за контрол на енергийния поток, която контролира температурата и гарантира, че точното количество енергия се доставя в зоната за обработка с точност по време на всяко лечение. Именно тази функция прави лечението удобно и без болка, докато CoolwavesTM преминават към по-дълбоките слоеве на кожата. Точно затова, лечението може да се прилага по-дълбоко за по-добро проникване и по-ефективно намаляване на мазнините. Лечението с апарат Onda CoolWaves дава навременни резултати за кратък период от време.

Като се има предвид високата степен на абсорбция на микровълните с вода, се препоръчва да се спре използването на хидратиращи и омекотяващи кремове в зоната, която ще се третира 48 часа преди сесията с Onda. По този начин се избягва по-голямо усвояване на CoolwavesTM в повърхностните слоеве на кожата и в същото време се увеличава проникването към мастната тъкан.

Добре е да пиете 2-3 литра вода на ден, за да улесните изтичането на интерстициални течности. Препоръчва се да започнете това 2-3 дни преди лечението и да продължите на следващия ден. Кожата ви трябва да бъде без грим, лосиони, кремове и масла за тяло.

Ако имате  гъсто окосмяване в зоните за лечение, моля, подстрижете или обръснете участъците у дома преди вашата процедура.