What would you like to find?

За нас

оазис на спокойствие и красота в съвременния свят

TRANQUILITY IN YOUR BUSY DAY

Избягайте от забързаното ежедневие

Ние сме екип от професионалисти, посветени на предоставянето на висококачествено обслужване и създаването на спокоен момент, в който можете да забравите за своята заетост и притеснения. Нашият салон е вдъхновен от историческата концепция на салоните като места за релаксация и красота, още от древен Рим. Разбираме, че в бързото съвремие, хората се нуждаят от място, където да си починат и да се концентрират върху своето благополучие.

Използваме най-новите технологии, най-добрите козметични продукти и висококвалифицирани професионалисти, за да гарантираме, че нашите клиенти получават най-доброто възможно обслужване. Нашата цел е да създадем светилище, където можете да се отпуснете и да се грижите за себе си. Независимо дали имате нужда от маникюр, масаж или процедури за рехабилитация или отслабване, ние имаме експертизата и инструментите, за да ви помогнем да изглеждате и се чувствате най-добре.

Благодарим ви, че избрахте нашия салон за вашите нужди от красота. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да изглеждате и се чувствате най-добре!

Кои сме ние?

Нашата мисия

Мисията ни е да предоставяме изключителни услуги в спокойна и релаксираща обстановка, насърчавайки грижата за себе си. Стремим се да надхвърляме очакванията на клиенти, като използваме най-новите технологии, висококачествени продукти и висококвалифицирани професионалисти.

Нашата философия

В нашия салон вярваме, че красотата не е само за външния вид, но и за това как се чувствате. Затова се фокусираме върху създаването на релаксираща обстановка, където можете да си възвърнете енергията и да излезете от него чувствайки се освежени и обновени. Вашите нужди са наш основен приоритет.

Нашата визия

Визията ни е да бъдем признати като най-престижното място за услуги за грижа за себе си, където нашите клиенти се чувстват релаксирани, освежени и презаредени. Стремим се непрекъснато да иновираме и подобряваме услугите си, за да предоставим най-доброто преживяване на нашите клиенти.

Защо да изберете нас

Персонално отношение

Грижим се персонално за нуждите Ви и се отнасяме с внимание към детайла, за да ни се доверите

Професионалисти

Нашите служители са професионалисти с многогодишен опит, за да се доверите на нашата експертиза

Качествени продукти

Работим с качествени и професионални продукти на световноизвестни марки

Последно поколение техника

Работим с най-модерните тенологии на пазара за възможно най-добрите резултати

Capital Rituals е мястото, на което можете да си обърнете внимание.