What would you like to find?

Масаж

Нашата услуга за масаж е проектирана да ви осигури разкошно и релаксиращо изживяване, което ще Ви остави чувство за реенергизиране и освеженост. Предлагаме различни техники и стилове на масаж, за да отговорим на Вашите индивидуални нужди и предпочитания, от дълбок масаж на тъканите и спортен масаж до масаж с вулканични камъни и рефлексология на стъпалата.

Нашите опитни и висококвалифицирани масажисти ще работят с Вас, за да създадат персонализиран масаж, който да се фокусира върху вашите специфични зони на напрежение и дискомфорт, помагайки Ви да се отпуснете, подобрите кръвообращението и да се чувствате по-добре.

Нашите стаи за масаж са с дизайн, който цели да създаде спокойна атмосфера, с меко осветление, успокояваща музика и удобни масажни маси. Използваме само масла и лосиони за масаж от най-високо качество, за да се гарантира, че Вашата кожа е подхранена и хидратирана, като остава мека и релаксирана.

Без значение дали искате да се отпуснете след дълъг ден на работа, да се възстановите след нараняване или да се потопите в заслужена грижа за себе си, нашата услуга за масаж е перфектният избор за Вас. Свържете се с нас днес, за да запазите своя час и да изживеете максималната релаксация и подновена енергия.

Ползи

Работно време

Понеделник
8:00-20:00
Вторник
8:00-20:00
Сряда
8:00-20:00
Четвъртък
8:00-20:00
Петък
8:00-20:00
Събота
неработен
Неделя
неработен
Намалява симптомите на тревожност и депресия
Облекчава болката
Намалява целулита
Отпуска при напрежение и стрес
Подобрява качеството на съня
Подобрява циркулацията
Намалява напрежението и ограничената подвижност
Помага за ускорено възстановяване на тялото след операция или спортна контузия
Успокоява при главоболие и мигрена, укрепва имунната система

Цени

Класически масаж
50 мин
80 лв
Класически масаж 10 посещения
50 мин
720 лв
Класически масаж
90 мин
135 лв
Частичен масаж (глава и гръб)
30 мин
50 лв
Антицелулитен ръчен масаж
30 мин
60 лв
Антицелулирен ръчен масаж
50 мин
90 лв
Дълбокотъканен масаж
50 мин
90 лв
Спортен масаж
30 мин
55 лв
Спортен масаж с уреди и поставяне на тейп
50 мин
89 лв
Рефлексология стъпала
15 мин
30 лв
Рефлексология стъпала
30 мин
50 лв
Масаж за бременни
50 мин
80 лв
Антистрес масаж
45 мин
70 лв
Масаж Capital Rituals
65 мин
99 лв
Масаж с вулканични камъни
50 мин
90 лв

Често задавани въпроси

В Capital Rituals можете да намерите следните видове масажи за Вашия комфорт:

  • Класически масаж – това е техника за масаж, която се изпълнява с ръце и се фокусира върху мускулите, сухожилията и връзките в тялото. Класическият масаж подобрява циркулацията, намалява напрежението и стимулира релаксацията.
  • Частичен масаж – фокусира се върху определена част от тялото, обикновено на мускулните групи или зони, където има натрупани напрежение, болка или дискомфорт. Този вид масаж може да се изпълнява с различна интензивност и техника, в зависимост от нуждите и предпочитанията Ви.
  • Антицелулитен ръчен масаж – има за цел да намали видимостта на целулита в тялото чрез манипулиране на кожата и подкожните тъкани с ръце. Mоже да включва различни техники на масаж, като притискане, разтягане и усукване, за да се подобри циркулацията на кръвта и лимфната течност в засегнатата зона.
  • Дълбокотъканен масаж – масажна техника, която използва интензивен натиск и движения, за да се достигнат по-дълбоко лежащите мускулни тъкани и да се релаксират мускулните спазми и натрупаното напрежение.
  • Спортен масаж – подходящ за подготовка и възстановяване на мускулите преди или след спортна активност. Той може да се използва за разтягане на мускулите, подобряване на циркулацията и намаляване на риска от наранявания.
  • Рефлексология на стъпалата – стимулират се на определени точки на стъпалата, които са свързани с различни части на тялото. Този вид масаж може да помогне за улесняване на стреса и напрежението, както и за подобряване на циркулацията и функцията на органите.
  • Масаж за бременни – за подпомагане на бременността и релаксацията на майката. Той може да помогне за намаляване на стреса и напрежението, подобряване на циркулацията и намаляване на болките в мускулите и ставите.
  • Антистрес масаж – фокусира се върху релаксиране на тялото и премахване на напрежението, както и за подобряване на съня и енергията.
  • Масаж с вулканични камъни – използват се топли камъни за стимулиране на кръвообращението и релаксацията на тялото. Този вид масаж може да помогне за релаксацията на мускулите и подобряване на циркулацията.
  • Масаж с две ръце – за по-голямо удоволствие и релаксация с двама от нашите масажисти 

От посещението си в салона на Capital Rituals може да очаквате професионално отношение от страна на масажиста, комфортно и хигиенично обзаведен масажен кабинет, подходяща масажна техника, насочени към Вашите нужди и цели, както и максимално релаксираща и успокояваща атмосфера. Преди масажа, масажистът ще ви зададе въпроси, свързани със здравето Ви, за да се увери, че техниката на масажа е подходяща за Вас. Масажистът ще Ви посъветва и относно това какво да правите след масажа, за да поддържате постигнатия резултат.

Предлагаме няколко видове масаж, всеки със своите предимства и техники. Някои от общите видове масаж включват дълбокотъканен масаж, масаж с вулканични камъни и рефлексология на стъпалата. Трябва да изберете масаж, който отговаря на Вашите цели и предпочитания, и да комуникирате нуждите и неразположенията си с терапевта.