What would you like to find?

Рехабилитация

Нашата мисия е да помагаме на нашите клиенти да се възстановят от контузии или операции, да надмогнат хронични заболявания и да подобрят общата си физическа функция и благополучие.

Нашият екип от здравни специалисти включва физиотерапевти и рехабилитатори, които работят заедно, за да създадат персонализирани терапевтични планове, специално пригодени за нуждите и целите на всеки клиент. Използваме терапии и техники, базирани на научни изследвания, за да помогнем на клиентите да възвърнат физическите си способности и да намалят болката и дискомфорта.

Нашите услуги за рехабилитация включват:

1. Физическа терапия

Физиотерапевтите ни предоставят лечения и програми за подобряване на мобилността, силата и издръжливостта. Чрез разработени персонализирани терапевтични планове, които отговарят на Вашите специфични нужди,  може да възвърнете независимостта си и да изпълнявате ежедневните си задачи.

2. Справяне с хронични заболявания

Нашите услуги за рехабилитация се фокусират и върху управлението на хронични заболявания като артрит, болки в гърба и сърдечно заболяване, за да подобрят качеството на живот на пациентите.

3. Иглотерапия

Терапията се основава на поставянето на тънки игли в определени точки на тялото, което стимулира нервната система и имунната система на организма. Това може да доведе до ускорено възстановяване и намаляване на болката. Техниката е безболезнена и се извършва от нашите опитни терапевти.

Ние сме посветени на предоставянето на висококачествена грижа и подкрепа, за да Ви помогнем да постигнате целите си и да възвърнете свободата в своя живот.

Всички услуги

Работно време

Понеделник
8:00-20:00
Вторник
8:00-20:00
Сряда
8:00-20:00
Четвъртък
8:00-20:00
Петък
8:00-20:00
Събота
неработен
Неделя
неработен

Ползи

Рехабилитация след операция или травма
Управление на хронични болки, Възстановяване след спортни контузии или претоварвания
Рехабилитация след сърдечен удар или други кардиоваскуларни болести
Лечение на заболявания на баланса и координацията
Предотвратяване на бъдещи контузии или заболявания чрез упражнения и програми
Управление на респираторни заболявания като ХОББ или цистична фиброза
Лечение на мускулно-скелетни заболявания като артрит или болки в гърба

Цени

Консултация с рехабилитатор
50 лв
Апаратна процедура с Текар
20 мин
40 лв

При замръзнало рамо и болки във врата

Апаратна процедура с Текар 5 посещения
20 мин
180 лв
Апаратна процедура с Текар 10 посещения
20 мин
350 лв
Апаратна процедура с Текар
30 мин
65 лв

При болки в горната и долната част на гърба

Рехабилитация след спортна активност
50 мин
89 лв
Рехабилитация след спорт - пакет 10 процедури
50 мин
800 лв
Рехабилитация Capital Rituals
110 лв
Рехабилитация Capital Rituals - пакет 10 процедури
990 лв
Иглотерапия при болка
85 лв
Иглотерапия за отслабване
85 лв

Често задавани въпроси

Рехабилитацията може да бъде полезна при различни проблеми, свързани с мускулно-скелетната система, като например болки в гърба, врата и раменете, мускулни умори, травми, спазми, артрит, синдром на карпалния канал и други. Също така може да помогне при стрес, тревожност, депресия, нервност и други психологически състояния. Винаги е препоръчително да потърсите съвет от специалист преди да започнете с рехабилитация, особено ако имате сериозни медицински проблеми или заболявания.

При посещението си за рехабилитация в салона може да очаквате индивидуално изработен план за терапия, съобразен с Вашето здравословно състояние и нужди. Нашият специалист ще използва специални рехбилитационни техники и процедури, които имат за цел да намалят болката и умората в тялото. Процедурата може да включва и други методи за рехабилитация, като например упражнения за разтягане, Thera Gun и други, за да ускорят процеса на възстановяване. Специалистът ни ще следи внимателно Вашето здравословно състояние и реакцията на Вашето тяло към процедурата, за да адаптира техниката си и да постигне максимално положителен ефект.